Deskundig advies op maat

Sneller aan de slag- Profiteer van onze online ondersteuning

Stap 1: Startbijeenkomst

Samen met je persoonlijke expert bespreek je de samenwerkingdetails, de doelstellingen en verwachtingen van het traject. We introduceren het online samenwerkingsplatform en plannen de trainingsmomenten.

Stap 2: Basisconfiguratie

In samenwerking met onze expert begin je met het configureren van de basisinstellingen in Frontwork. We richten de essentiële instellingen in en bepalen welke integraties voor jou van meerwaarde zijn.

Stap 3: Workflow

We analyseren je bestaande werkprocessen en bespreken hoe deze effectief kunnen worden geïmplementeerd in Frontwork. Na deze optimalisatie is Frontwork gebruiksklaar, zodat je je collega’s/medewerkers kunt trainen.

Stap 4: Evaluatiemoment

In onze afsluitende online meeting zorgen we ervoor dat alles naar wens functioneert. We bevestigen dat alles soepel loopt en informeren je over de contactpersoon voor toekomstige ondersteuning bij eventuele vragen.

Heb je onze hulp nodig?

Wil je ons bellen?

Wij zijn je graag van dienst.

Vragen? Chat met ons

Als je een vraag hebt, gebruik dan de chat en laat ons weten waar je over wilt praten.

App ons

Bel mij terug!

Wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Plan een afspraak in

Wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Veelgestelde vragen

Algemeen
Is er een mogelijkheid om Frontwork uit te proberen?

Ja, Frontwork biedt een gratis trial van 15 dagen aan, zodat potentiële gebruikers de voordelen en functionaliteiten van de applicatie zelf kunnen ervaren.

Ja, de gratis trial van 15 dagen loopt vanzelf af, je zit er dus niet aan vast. Je kunt tussentijds ook gewoon stoppen. 

Ja, geïnteresseerden kunnen een demo aanvragen of bekijken om zo een beter beeld te krijgen van hoe Frontwork werkt en hoe het de werkdag kan optimaliseren

Heel eenvoudig! Frontwork is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het stelt gebruikers in staat om hun werkdag eenvoudig te optimaliseren, met functies zoals digitale werkbonnen die met één druk op de knop beschikbaar zijn, zodat gebruikers maximale resultaten kunnen behalen met minimale inspanning.

Maak het meeste van je werkdag met Frontwork

Werk efficiënt en effectief, waar je ook bent, met Frontwork – de alles-in-één oplossing voor non-desktop werknemers!